Eusko Folklore Urtekaria, 56. 2021-2022
Euskal gastronomia eta elikagaiak: kultura, praktikak eta eraldaketa
Euskal gastronomia: historian zehar gaur egun arte izan duen eraldaketa. Naiara Martinez Perez
Kultura jan eta edatea, elikagaien antropologiatik. Josu Ozaita Azpiroz
Elikagaien ekoizpena eta euskal kulturaren irudikapena: sagardoa eta txokolatearen kasuak. Miren Urquijo Arregui / Margaret Bullen
Euskal Gastronomia: lankidetza eta bikaintasuna, 360 graduko ikuspegitik. Joxe Mari Aizega Zubillaga
Ovejas y pastores en el Goierri guipuzcoano. Juan Manuel Garmendia Otegui
Bendejerak sorotik plazara. Liburu aipamena. Akaitze Kamiruaga Garitaonaindia
Ekarpena
Historiaurre Hurbila arku atlantikoan giza aztarnen zuzeneko datazioen bidez. Miriam Cubas Morera / Izaro Quevedo Semperena / Urko Santamaria Diaz / Ángel Armendariz Gutiérrez / Jesus Tapia Sagarna / Asier Gómez-Olivencia